Douglas Silverman írása 

A csapat végül úgy határoz hogy két részre válik és az  A csapat (Benő, Agathe, én) megpróbálja elkapni Ragyát, a B csapat (Atya, Kiani, Drago) pedig megpróbálja kihallgatni a főnököt (Drago a számítógépét buherálja). A csapatot Atya egy Csendgömbbel megsegíti és utána útjára indítja. A gömböt Benő kezelte. Egész jól haladunk és néha elszorítva a csendgömböt hallgatóztunk is. Így nagyjából Ragya hollétét meg is tudjuk. Kinyitjuk az első feléje vezető ajtót: semmi! Egy ajtókkal teli helyiségbe érkeztünk. A terem végében lévő bal oldalt fekvő ajtó vezethet célpontunkhoz. Benő hallgatózás miatt bezárta a gömböt így én amikor az ajtót elővigyázatlanul kinyitom hallhatóvá vált az ajtónyitás. Mivel háttal áll nekünk ezért nem történik komolyabb probléma.

A terem ami kitárult egy terrárium mindenféle kígyókkal,pókokkal teli de ezek nem szokványos állatok,az átlagnál sokkal nagyobbak és ijesztőbbek. A teremből nem nyílt további ajtó Ellenfelünk éppen az egyik kígyót etette. Benő közelebb ment és megnyitotta a csendgömböt és utána minden ment mint a karikacsapás. Agathe és én szétvertük az élőholtat sőt még a bunyós csajra támadó kígyót is megöltük.

Az akció után visszamegyünk az előző szobába és minden ajtón bekukucskálunk és amelyik nyitva volt oda be is nyitunk. Így 2 raktárszobát, egy kazántermet,egy labor, egy tisztítószerekkel teli szobát, egy jellegtelen termet  és egy felfele vezető lépcsőt találunk. Utána visszamentünk B csapathoz.

B csapat előkészíti a kihallgatást (pisztolyt szájhoz,Atya felébreszti). Kiani megpróbálja megfenyegetni de nem nagyon hatja meg ezért újra leütik. Mivel már sok idő eltelt és még nem jött vissza a csapat másik része ezért elindulnak minket megkeresni. Elég gyorsan megtalálnak minket mivel már a kajáló asztaloknál voltunk és ott néztünk be az ajtókon.

Most hogy újra együtt voltunk elindulunk felfedezni az épület további részeit. Ekkor távoli zene zaját hallunk így elindulunk arra. Közben azért minden ajtón bekukucskáltunk. Így megpillantottunk egy medencét,egy biliárd szobát, egy fürdőt, egy kertet (amiben később kiszúrom hogy marihuana van).

Ahonnan a muzsikát halljuk az egy zárt ajtó és mivel a kulcs is a zárban van ezért nem látunk be, így Agathénak be kell törnie. A betört ajtó mögött a főnök csajának hálószobája van és a gyönyörű nő az ágyán meditál. Agathe azonnal megrohanja és megpróbálja elkábítani egy jól irányzott ütéssel ami nem sikerül neki. A nő kiszabadul szorításából és próbál nyugalomra inteni minket. Kiani behazudja azt hogy az FBI-tól van és adja meg magát. A hölgy furcsán felel:"Ha ön a csapat vezetője szeretnék négy szemközt beszélni önnel. Mi Kiani parancsára magára hagyjuk. Pár perc után halljuk hogy Kiani beleszól a mikrofonba: A szertartáson egy sötét elf varázsló is van de előtte el kell kapni a sánta kórusvezetőt aki éppen fent vezényeli a kórusát. Csak azt tudjuk hogy a sötét elfekkel való találkozást nagyon kevesen élték túl...

A bejegyzés trackback címe:

https://eberron.blog.hu/api/trackback/id/tr6914930244

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása