Douglass Silverman írása 

Egy Zónás bevetésünk után „kibuheráltá” váltunk és felmentettek minket a szolgálat alól, pszichés okokra hivatkozva. Én próbáltam a gyógyulást-útját keresni, de valahogy sehol sem tudtak biztos tanácsot, gyógymódot adni. Egyik nap észrevettem, hogy egy bonyolult tetoválásszerű rajzolat van a lapockámon. Senki sem tudta, hogy mi lehetett, mindenki csak tippelgetett. A rajzolat egy-két hónap alatt csak nőtt és egyre bonyolultabb lett. Ma délelőtt egyszer csak egy telefonhívást kapok, amiből az azonosító kódok elmondása után az kiderül, hogy ma egy repülővel utazok Marhyne-be egy kényes politikai ügy miatt. Az új akció hallatán nagyon megörülök, és amint csak lehet fel is ülök a megadott repülőre. Természetesen egy maszkot meg az álirataimat már a postaládában találom.

A repülő a menetrendhez képest másfél órát késett. Leszálláskor látom, hogy egy SMS-t kaptam, amiben csak ennyi állt: B32 Gamma. Tehát újra együtt van a csapat! Mivel nem volt poggyászom ezért gyorsan el tudtam menni a megadott helyre a reptér parkolóban. Mindenki beül a kocsiba a maga helyére. A gamma csapat újra összeállt!!!

Ekkor még egy üzenetet kapunk: Fagersand,Régitemető. Meg is van az úti cél!

A kocsiban egy koporsó is volt abban pedig csomó fegyver. A ma esti bevetési ruhák is abban voltak, pontosabban temetési szerviz ruhák. Drago a kommunikátoron beállítja a megfelelő vételi igényt. Ekkor meglátjuk az ezredes ismerős kissé parasztos arcát.

Az Ezredes röviden közöl az akcióról némi infót:

- Egy pap ( Ragno Wandregrisel) valószínűleg fekete mágiát használ

- Erről meg kell bízonyosodni

- Ha megbizonyosodtunk a fekete mágia tényleges veszélyéről, akkor a papot el kell fogni és az Ügyosztálynak át kell adni valamint a szertartást meg kell hiusítani.

- Egy rituáléra készül holnap éjfélkor

- holnap éjfélkor egy sötét mágus is itt lesz

- Egy motoros banda, az Elveszettek segítik Ragno atyát

- Főhadiszállása a Régi temetőben van

- A katedrális egy négyes nexuson fekszik

- Mi Markus Overgaard temetési szertartása az álcánk, Finn Beck megbízásából jövünk

- Elküldi nekünk a régi temető térképét

- A mauzóleumból nyílik egy titkos járat a katedrálisban bár ez eléggé védve van

- A szertartás a katakomba rendszerben kerül sor

- Nem hivatalos az ügy ezért csak Jonasra és az Ezredesre számíthatunk

- Az akció fedőneve Éjféli Harang

- Az akciót Jeneva Kiani vezeti

 

Mint egy jó vezér Kiani gyorsan feltett néhány kérdést még az Ezredesnek és utána vázolta a tervet. A terv szerint a Bejáratnál minél kisebb feltűnéssel bejutunk a ravatalozóban és felállítjuk a „főhadiszállásunkat”. Onnan meghekkeljük a mauzóleumnál lévő kamerát utána behatolhatunk. Ha 2 csapatra kell oszlanunk az egyik csapat Kiani,Benő és Agathe-ből áll a másik csapat Atya, Drago és belőlem áll. Fél órával az érkezés előtt új infó kerül a rendszerbe:

 A rituálé ma 20:00-kor lesz, a sötét mágus itt van, be lett bizonyítva a fekete mágia ténylegessége. Ezt egy beépített ügynök erősítette meg akiről nem tudunk semmit!! Az ügynökség semmit sem változott mióta elmentünk…:(

Gyorsan felöltöztünk és megbeszéltük, hogy a fegyvereket a bejáratnál ki hol tartsa. Mindenkin csak a védőpáncél volt. A kocsiban egy-két fegyvert a kesztyűtartóban és más ilyen helyeken elraktunk. Ekkor begurult a kocsi a bejárathoz…

A bejegyzés trackback címe:

https://eberron.blog.hu/api/trackback/id/tr6414839444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása