[Caed Nau, 13. szint???]

A 237-es naplóbejegyzésből kimaradt egy csomó minden! Pl. assassin vine-os csata.

H: 237 (a 2016.09.17-i  RPG WE 2. napja, Caed Nau azon szintje, ahol Aliciát megfarkalja a Hétszünyű valami mondvacsinált ígérettel kupeckedve, miszerint megmutatja a lefelé vezető utat...) Meg az a szint, ahol az assassin vine szopatott, meg az Apostol szobája volt a nagy halom kinccsel)

- Mozgó fa-szörny (grapple, stb.)

- az Apostol szobája??? Egy ládában rengeteg arany, ezüst, drágakő. Ruhásszekrényben 2 mágikus férfi ruha, és 1 kalap. Íróasztalban: pecsétgyűrű, sötét sárkány sziluettel.

Oltár szoba. Oltár előtt két könyvtartó, rajtuk két nyitott könyv.

Asztalos szoba: mágikus mintázatok az asztal körül a földön. Villám szerint (KN Arcana) transzmutációs mágia van folyamatban, egyedi varázslat. ördögpofák: valószínűleg idézettek. Belfegor bemegy, meglát egy harmadikat is, aki web-et varázsol, majd beidéződik 11 ördögfióka is, Belfegort sorozzák. Villám web-et éget, majd meglát egy ördögfattyat, akit lemur-ként azonosít. Good/silver fogja - közli. Belfegor leüti az egyik nagy ördögöt.

Caster ördög fireball-t ereszt el, de jól kontrázik a csapat, így legyűrjük. Loot: 1 potion + 1 varázskönyv.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eberron.blog.hu/api/trackback/id/tr7712336249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása