298. alkalom - Démonverés és lopászkodás

Helyszín: Hawky, Üröm
május 9.

Hónapok: Zarantyr (I.), Olarune (II.), Therendor (III.), Eyre (IV.), Dravago (V.), Nymm (VI.), Lharvion (VII.), Barrakas (VIII.), Rhaan (IX.), Sypheros (X.), Aryth (XI.), Vult (XII.)

Napok: Sul (1.), Mol (2.), Zol (3.), Wir (4.), Zor (5.), Far (6.), Sar (7.)

Aktív karakterek: Belfegor Bhatta’waag (half-orc férfi, Dol Dorn hívő L1barbár-L4harcos-L2 Holy liberator (Bíbor penge)), Alicia ir’Degard (human nő, L7 Aasterinian pap), Villám Skoradalavan (whisper gnome ffi, L7 wizard), Verna Tealeaf (whisper gnome nő, L7 beguiler), Genmajsa (human ffi, L7 swordsage)

- Mesélő (VV) + Villám -

YK 1016, Nymm (VI. hó), 20. éjjel-21. hajnal

Korth,  Füstös Zugoly

Belfegor, Genmajsa, Alicia és Villám felveszi a küzdelmet a démonnal, aki felmérve, hogy közelharcban könnyen legyőznék, inkább kihasználva fürge mozgását, menekül ide-oda. (Kb. 120 HP-ja és kicsit 20 feletti AC-ja volt. A Spell rezója is 20 körül lehet. 40-es speeddel mozgott, kb. egy tucat dretch-et tudott megidézni)

Verna láthatatlanságban elkezdi rabolgatni az árusok hátrahagyott cuccait.

A démon idéz pár kisebb démont, de végül sarokba szorítják és Belfegor csapásai alatt és Villám jéggömbjeinek hatására elpusztul.

Ekkor Belfegor és Verna vezetésével a piacot kezdi fosztogatni a csapat, egy hátramaradt sebesült elf szervező átkai közepette.

Ezt követően, míg Belfegor eltereli Izzgoth figyelmét, Verna lenyúl egy míves szablyát is a hobgoblin árustól.

A csapat ezek után elmegy a Sziréndalú Törpe nevű lebujba (kocsival), ahol némi szóváltás és lekenyerezés után kapnak egy asztalt. 

Genmajsa beazonosítja a hobgoblin szablyát, ez egy kaotikus karakterek ellen nagyon jól sebző fegyver.

Kis idő múlva felbukkan egy ismerős arc: Azra Jael, Adaman Fane embere (Shurk utóda), aki a bejuttatást intézi.

A bejegyzés trackback címe:

https://eberron.blog.hu/api/trackback/id/tr2613977366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása